Dumitru Dragomir a anunțat că Denis Alibec este dorit de FC Porto, iar portughezii au înaintat o ofertă chiar la pauza meciului FCSB – Sporting.

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a declarat că, la pauza meciului dintre FCSB și Sporting Lisabona (scor 1-5), portughezii de la FC Porto i-au înaintat o ofertă lui Gigi Becali, pentru atacantul Denis Alibec. Finanțatorul „roș-albaștrilor” l-a contrazis pe „Corleone” și a precizat că nu știe nimic.

N-a fost vorba despre nicio ofertă. Și dacă ar fi ofertă, nu vreau să îl vând, nu mă gândesc la asta. Vreau câștigarea campionatului. Transferul lui Alibec se poate doar face numai pe bani foarte mulți”, a spus Becali la sport.ro.

„Vreau să dezmint informațiile. Nu sunt discuții pentru Alibec și nu am făcut nicio ofertă”, a comentat și Alexandre da Costa, băiatul președintelui grupării lusitane, pentru gsp.ro.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Dumitru Dragomir a anunțat că Denis Alibec este dorit de FC Porto, iar portughezii au înaintat o ofertă chiar la pauza meciului FCSB - Sporting. Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a declarat că, la pauza meciului dintre FCSB și Sporting Lisabona (scor 1-5), portughezii de la FC Porto i-au...

Preluat de la EVZ