În cazul morții copilului de 4 ani din Maramureș, autoritățile au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă a proprietarului câinelui din rasa PitBull, nu Amstaff cum s-a vehiculat.

Dodo, câinele care a UCIS copilul de 4 ani din Maramureș, are un ”avocat”! În cazul morții copilului de 4 ani din Maramureș, autoritățile au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă a proprietarului câinelui din rasa PitBull, nu Amstaff cum s-a vehiculat. Tragicul incident a avut loc sub ochii străbunicii micuțului, care nu a reușit să salveze copilul din fălcile animalului violent.

„În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea de către proprietar a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane şi introducerea în ţară a raselor de câini de luptă şi atac”, a declarat, pentru InfoMM.ro, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Citește continuarea pe Animal ZOO

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
În cazul morții copilului de 4 ani din Maramureș, autoritățile au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă a proprietarului câinelui din rasa PitBull, nu Amstaff cum s-a vehiculat. Dodo, câinele care a UCIS copilul de 4 ani din Maramureș, are un ”avocat”! În cazul morții copilului de 4 ani...

Preluat de la EVZ