CUTREMURĂTOR. O mamă și-a pus capăt zilelor din cauza certurilor cu soțul: 'Mami vă iubește mult'

O femeie din Vaslui, mama a doi copilasi, s-a spanzurat cu o coarda! Ionela C‭iobotaru a apelat la acest gest extrem dupa o serie de neintelegeri si certuri cu sotul.

Exista persoane care sustin ca tanara s-a omorat pentru ca nu se mai intelegea deloc cu sotul. Barbatul o insela, o jignea, ba chiar ii vanduse si masina, ca sa se asigure ca sotia lui nu il poate urmari prin oras! Ionela ajunsese sa se deplaseze cu o bicicleta ca sa isi rezolve treburile, muncea de dimineata pana seara, iar in urma cu cateva zile a cedat! A trimis un sms pe telefonul fetitei ei: “Mami va iubeste mult”, apoi a luat coarda si s-a spanzurat, scrie cancan.ro.

“Ea ar fi trebuit sa apeleze la mama, sa o duca la un psiholog, sa nu se ajunga la acest deznodamant îngrozitor, în care el ramane cu toata averea, pentru a se distra cu femeile cu care se tot întalnea si de care ea stia si suferea foarte mult”, a spus o ruda.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/cutremurator-o-mama-si-a-pus-capat-zilelor-din-cauza-certurilor-cu-sotul-mami-va-iubeste-mult-41539.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/cutremurator-o-mama-si-a-pus-capat-zilelor-din-cauza-certurilor-cu-sotul-mami-va-iubeste-mult-41539-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
O femeie din Vaslui, mama a doi copilasi, s-a spanzurat cu o coarda! Ionela C‭iobotaru a apelat la acest gest extrem dupa o serie de neintelegeri si certuri cu sotul. Exista persoane care sustin ca tanara s-a omorat pentru ca nu se mai intelegea deloc cu sotul. Barbatul o insela,...

Preluat de la romania ntv