5.000 de pastile de ecstasy au fost confiscate marți, de către poliția germană, dar noutatea este că pastilele erau imprimate cu chipul președintelui american.

Poliția germană a anunțat marți că a confiscat 5.000 de pastile de ecstasy, având imprimate pe ele chipul președintelui american Donald Trump, din vehiculul unui austriac în vârstă de 51 de ani, care călătorea împreună cu fiul său de 17 ani, informează EFE, citată de Agerpres.

Potrivit unui comunicat al forțelor de securitate, autoturismul a fost oprit sâmbăta trecută în apropiere de orașul Osnabrück, din landul Saxonia Inferioară, în nord-vestul Germaniei, când cei doi pasageri se întorceau din Austria din Olanda pe o autostradă.

După descoperirea amfetaminelor, cei doi austrieci au fost arestați de poliția germană și în prezent se află în arest în așteptarea procesului.

Aceste pastile aveau o valoare de piață de 39.000 de euro, potrivit estimărilor poliției germane.

În luna iulie au circulat informații potrivit cărora în Marea Britanie se comercializa un nou tip de pastile cu chipul președintelui american care erau promovate cu formula “Trump redă măreția petrecerilor”, parafrazând sloganul de campanie al republicanului, “Să redăm măreția Americii”.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
5.000 de pastile de ecstasy au fost confiscate marți, de către poliția germană, dar noutatea este că pastilele erau imprimate cu chipul președintelui american. Poliția germană a anunțat marți că a confiscat 5.000 de pastile de ecstasy, având imprimate pe ele chipul președintelui american Donald Trump, din vehiculul unui austriac...

Preluat de la EVZ