Brigitte Macron, soția președintelui Franței, a fost surprinsă într-o ipostază inedită în timpul unei festivități de pe vremea când Emmanuel Macron era elev, cei doi având un moment de tip elev-profesor, care anunța viitorul relației lor.

Brigitte Macron s-a născut sub numele de Brigitte Marie-Claude Trogneux la Amiens, Franța. La 22 iunie 1974 s-a căsătorit cu bancherul André-Louis Auzière, cu care are trei copii: Sébastien Auzière (născut în 1975), cardiologul Laurence Auzière-Jourdan (născut în 1977) și Typhaine Auzière (născută în 1984).[14] Au locuit în Truchtersheim până în 1991, când s-au mutat la Amiens. Ea a divorțat de Auzière în 2006 și s-a căsătorit cu Macron în 2007.

Sursa foto: GettyImages/AFP/Reuters

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Brigitte Macron, soția președintelui Franței, a fost surprinsă într-o ipostază inedită în timpul unei festivități de pe vremea când Emmanuel Macron era elev, cei doi având un moment de tip elev-profesor, care anunța viitorul relației lor. Brigitte Macron s-a născut sub numele de Brigitte Marie-Claude Trogneux la Amiens, Franța. La...

Preluat de la EVZ