Nicole Scherzinger, una dintre cele mai dorite femei din showbizul mondial, a fost dezbrăcată de orice secret de hackeri.

Aceștia i-au spart contul de iCloud frumoasei mulatre și au publicat poze incendiare cu aceasta, inclusiv când aceasta era în toiul unor moment intime cu iubitul ei.

Nicole Scherzinger, care este iubita tenismenului Grigor Dimitrov, s-a trezit că pe net au apărut poze cu ea dezbrăcată. Hackerii au publicat inclusiv imagini din vacanţa pe care cântăreaţa de 39 de ani şi Grigor Dimitrov au avut-o în Italia.

Scherzinger s-a născut în Honolulu, Hawaii și are origini filipinezo-ruso-hawaiiene.  Mama sa,Rosemary, dansatoare profesionistă de hula, a divorțat de tatăl biologic al interpretei când aceasta avea vârsta de 6 ani.  Cele două s-au mutat împreună cu Ke’ala, sora sa și cu tatăl vitreg de origine germano-americană, Gary Scherzinger, în Louisville, Kentucky.  Cântăreața declară că a fost crescută ca o romano-catolică conservatoare, bunicul ei fiind predicator.

Scherzinger a câștigat concursul din 1996 „Kentucky State Fair’s Coca-Cola Talent Classic”. A studiat la Youth Performing Arts School din cadrul duPont Manual High School și a jucat pe scenele de teatru alături de Actors Theatre of Louisville. A lucrat o vreme ca model, apărând în diverse campanii locale. După terminarea liceului, cântăreața a urmat cursurile Universității de Stat Wright, abandonând studiile în 1999 pentru a asigura vocea de fundal pentru formația rock Days of the New.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Nicole Scherzinger, una dintre cele mai dorite femei din showbizul mondial, a fost dezbrăcată de orice secret de hackeri. Aceștia i-au spart contul de iCloud frumoasei mulatre și au publicat poze incendiare cu aceasta, inclusiv când aceasta era în toiul unor moment intime cu iubitul ei. Nicole Scherzinger, care este iubita...

Preluat de la EVZ