APEL UMANITAR! Tânăr omorât în bătaie și abandonat în fața unei secții de poliție - familia are nevoie de ajutor!

O familie din Piatra – Neamț face apel la toți cei care pot să le ofere un ajutor pentru a-și aduce acasă băiatul de 27 de ani, decedat în Danemarca.

Tragedia s-a petrecut sâmbătă seară (19 august) când Tucan Marian a fost găsit în fața unei secții de poliție dintr-un oraș din Danemarca, scrie tvmneamt.ro.

Acesta era în comă profundă și a fost transportat la un spital, unde marți (22 august) a decedat sub privirile neputincioase ale fratelui sau, ajuns acolo de duminică, după ce familia a fost anunțată despre nenorocire de către ambasada României din Danemarca.

Cei din familie susțin că Marian era plin de urme de lovituri pe față și pe corp, existând suspiciunea că el ar fi fost zdrobit în bătaie, apoi abandonat. La această ora, polițiștii din Danemarca desfășoară cercetări și se pare că există și un cerc de suspecți.

De la Ministerul de Externe și de la ambasada României în Danemarca, familiei i s-a comunicat că nu mai sunt fonduri pentru a se plăti transportul trupului lui Marian. Costurile pentru repatrierea cadavrului se ridică undeva la 3.000 de euro, iar familia lui abia a reușit să adune jumătate din banii necesari pentru înmormântarea lui Marian.

De aceea, dacă sunt oameni dispuși să ofere un ajutor cât de mic, o pot face la Banca Transilvania în contul RO31BTRL02801201B69800XX- titular CHIRILĂ-ILINCA MIHAELA sau o pot contacta pe cumnata celui decedat, la numărul de telefon 0740509712 (Tucan Gabriela)

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/apel-umanitar-tanar-batut-si-abandonat-in-fata-unei-sectii-de-politie-familia-are-nevoie-de-ajutor-41526.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/apel-umanitar-tanar-batut-si-abandonat-in-fata-unei-sectii-de-politie-familia-are-nevoie-de-ajutor-41526-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
O familie din Piatra - Neamț face apel la toți cei care pot să le ofere un ajutor pentru a-și aduce acasă băiatul de 27 de ani, decedat în Danemarca. Tragedia s-a petrecut sâmbătă seară (19 august) când Tucan Marian a fost găsit în fața unei secții de poliție dintr-un...

Preluat de la romania ntv