În contextul conflictului tot mai aprins în lume, Rusia a dat publicității poze și informații care trebuie să ne dea fiori.

Un blogger rus a fost invitat la baza aeriană a armatei ruse din Kuban pentru a vedea la acțiune avioanele SU-25. Avioane care survolează, zi și noapte, marea Azov, un loc aflat la granița cu Marea Neagră.

Interpretată ca o acțiune care dorește să intimideze adversarii Moscovei, în poze e scos în evidență o parte din arsenalul de luptă al armatei lui Putin.

Amenințările diplomaticilor ruși la adresa țării noastre s-au întețit în ultima perioadă, unul dintre motivele pentru care am devenit o țintă fiind scutul antirachetă de la Deveselu.

”Poziţia României şi a conducerii sale, care a transformat această ţară într-un avanpost, reprezintă o ameninţare clară la adresa noastră. Toate aceste decizii sunt, în primul rând, direcţionate împotriva Rusiei”, a declarat, cu puțin timp în urmă,  Alexander Botsan-Harcenko, un oficial de rang înalt din cadrul ministerului de Externe al Rusiei. 

 Imaginile au fost publicate pe englishrussia.com

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
În contextul conflictului tot mai aprins în lume, Rusia a dat publicității poze și informații care trebuie să ne dea fiori. Un blogger rus a fost invitat la baza aeriană a armatei ruse din Kuban pentru a vedea la acțiune avioanele SU-25. Avioane care survolează, zi și noapte, marea Azov,...

Preluat de la EVZ