Autoritățile din Olanda au anulat miercuri un concert care trebuia să aibă loc în Rotterdam. Organizatorii au precizat că evenimentul putea fi lovit de un atentat terorist.

Poliția a confirmat doar că decizia a fost luată “din motive de securitate”, pentru a evita orice risc, după primirea unor informații despre care nu a dat alte detalii.

Sala de concerte Maassilo unde formația Allah-Las din California urma să susțină un spectacol în fața a circa 1000 de spectatori a fost închisă. Puțini dintre aceștia apucaseră să intre. 

Conform agenției France Presse, primarul Ahmed Aboutaleb a afirmat că informațiile privind amenințarea teroristă au provenit de la poliția spaniolă și că poliția din Rotterdam a găsit o camionetă din Spania cu butelii de gaz, scrie Agerpres. 

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autoritățile din Olanda au anulat miercuri un concert care trebuia să aibă loc în Rotterdam. Organizatorii au precizat că evenimentul putea fi lovit de un atentat terorist. Poliția a confirmat doar că decizia a fost luată 'din motive de securitate', pentru a evita orice risc, după primirea unor informații despre...

Preluat de la EVZ