42 de români implicați în accidentul din Germania, precizează MAE

42 de români au fost implicați în accidentul cu autocar petrecut miercuri în Germania, patru dintre aceștia fiind supuși unor investigații medicale amănunțite, starea lor fiind stabilă, potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

În autocarul implicat în accidentul din Germania se aflau 49 de persoane, dintre care 42 cetățeni români, potrivit ultimelor informații obținute de Ambasada României la Berlin.

Toate persoanele au fost transportate la spitalele din zonă, patru cetățeni români fiind supuși unor investigații medicale amănunțite. Starea lor de sănătate este stabilă, iar viața nu le este pusă viața în pericol, potrivit MAE.

Celelalte persoane implicate în accident au suferit răni superficiale, fiind tratate fie ambulatoriu, fie ținute sub observație pentru 24 de ore și ulterior externate, după ce li s-au acordat îngrijirile medicale necesare.

Un autocar s-a răsturnat miercuri în nord-vestul Germaniei. Conform unor surse oficiale, în autocar erau angajate românce în domeniul agricol, relatează Tag24.de.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/42-de-romani-implicati-in-accidentul-din-germania-precizeaza-mae-41502.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/42-de-romani-implicati-in-accidentul-din-germania-precizeaza-mae-41502-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
42 de români au fost implicați în accidentul cu autocar petrecut miercuri în Germania, patru dintre aceștia fiind supuși unor investigații medicale amănunțite, starea lor fiind stabilă, potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE). În autocarul implicat în accidentul din Germania se aflau 49 de persoane, dintre care 42 cetățeni români, potrivit...

Preluat de la romania ntv