Violențe la mitingul lui Donald Trump - protestatarii, împrăștiați de forțele de ordine

Mii de protestatari, participanți la un miting al președintelui SUA Donald Trump, au fost împăștiați cu gaze lacrimogene de forțele de ordine americane, în orașul Phoenix, transmit agențiile de presă internaționale citate de Agerpres.

Forțele de ordine au fost atacate cu pietre și sticle de mai mulți demonstranți. Poliția nu a oferit o estimare a numărului de protestatari, dar media locală a relatat că este vorba de câteva mii de persoane.

‘Mai multe persoane au început să arunce cu pietre și sticle către poliție, care a răspuns cu cartușe de gaze cu piper și OC (oleoresin capsicum) în încercarea de a dispersa mulțimea și de a opri violențele‘, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de poliție din Phoenix, Jonathan Howard.

Mulți demonstranți au părăsit zona în care avea loc mitingul, în timp ce zeci de polițiști dotați cu scuturi au încercat să-i îndepărteze pe protestatarii rămași.

Un martor citat de Reuters a declarat că a văzut cel puțin o persoană întinsă la pământ, cu mâinile prinse în cătușe.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/violente-la-mitingul-lui-donald-trump-protestatarii-imprastiati-de-fortele-de-ordine-41467.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/violente-la-mitingul-lui-donald-trump-protestatarii-imprastiati-de-fortele-de-ordine-41467-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Mii de protestatari, participanți la un miting al președintelui SUA Donald Trump, au fost împăștiați cu gaze lacrimogene de forțele de ordine americane, în orașul Phoenix, transmit agențiile de presă internaționale citate de Agerpres. Forțele de ordine au fost atacate cu pietre și sticle de mai mulți demonstranți. Poliția nu...

Preluat de la romania ntv