După îndelungi dispute, reclamaţii, presupuse erori de construcţie a cupolei iată că a venit şi anunţul mult aşteptat de craioveni. Compania Națională de Investiții (CNI), care s-a ocupat de construirea noului stadion „Ion Oblemenco“ de la Craiova, a anunțatcă pe arena din Bănie ar urma să demareze procesul de montare a gazonului. Tot în perioada următoare ar începe și recepția lucrărilor.

„Cu această ocazie, constructorul a venit și cu vești bune pentru suporterii olteni, declarând că prognoza meteo pentru această săptămână permite demararea procesului de montare a gazonului. Menționăm faptul că procesul de montare a fost puțin întârziat din cauza condițiilor meteo nefavorabile (cod galben de caniculă)“, a mai precizat CNI.

CNI dădea, în primăvară, ca termen de finalizare a stadionului „Ion Oblemenco“ de la Craiova, data de 20 iulie, însă, între timp, au mai apărut și alte probleme, iar termenul a fost prelungit pentru toamna acestui an. După ce în presă au apărut imagini cu structura metalică a stadionului ce nu se îmbina pe partea de final și cu învelitoarea care nu se potrivea cu restul acoperișului, Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) a recunoscut oficial că arena din Bănie are unele probleme cu structura metalică, mai scrie GdS.

rootstireaActualitate/EsentialSport
După îndelungi dispute, reclamaţii, presupuse erori de construcţie a cupolei iată că a venit şi anunţul mult aşteptat de craioveni. Compania Națională de Investiții (CNI), care s-a ocupat de construirea noului stadion „Ion Oblemenco“ de la Craiova, a anunțatcă pe arena din Bănie ar urma să demareze procesul de...

Preluat de la EVZ