Premierul Mihai Tudose a numit-o, astăzi, pe fosta șefă de cabinet a lui Sorin Grindeanu, Eva-Georgeta Andreaș, în funcția de prefect al județului Timiș.

Eva-Georgeta Andreaş a făcut parte din echipa fostului premier, Sorin Grindeanu, ocupând funcţia de şef birou – Biroul Relaţii Internaţionale din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Licențiată în Drept și cu specializare în administrația publică pentru funcționari, Eva Andreaș a fost inspector la Serviciul de Integrare Europeană al Consiliului Județean Timiș, iar apoi șeful Serviciului Relații Externe din cadrul aceleiași instituții.

Totodată, Guvernul a aprobat, în ședința de astăzi, o hotărâre privind aplicarea mobilităţii pentru Mircea Băcală din funcţia de prefect al judeţului Timiş în cea de inspector guvernamental, potrivit unui comunicat al Executivului.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Premierul Mihai Tudose a numit-o, astăzi, pe fosta șefă de cabinet a lui Sorin Grindeanu, Eva-Georgeta Andreaș, în funcția de prefect al județului Timiș. Eva-Georgeta Andreaş a făcut parte din echipa fostului premier, Sorin Grindeanu, ocupând funcţia de şef birou - Biroul Relaţii Internaţionale din cadrul Secretariatului General al Guvernului. Licențiată...

Preluat de la EVZ