Trump amenință cu retragerea SUA din acordul NAFTA

Donald Trump, președintele SUA, a avertizat că ar putea retrage SUA din cadrul acorudlui NAFTA după trei zile de negocieri la care nu s-a ajuns la niciun acord, informează Reuters.

Duminică SUA, Canada și Mexic au avut prima rundă de negocieri pentru a putea restructura acordul comercial NAFTA, după ce Trump a redeschis negocierile tratatului semnat în 1994 din cauză că interesele economice ale SUA ar avea de suferit.

”Personal, nu cred că putem ajunge la un acord. Cred că probabil vom sfârși prin a pune capăt acordului NAFTA la un moment dat”, a afirmat Trump în cadrul unui eveniment politic în Arizona, Pheonix.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/trump-ameninta-cu-retragerea-sua-din-acordul-nafta-41486.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/trump-ameninta-cu-retragerea-sua-din-acordul-nafta-41486-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Donald Trump, președintele SUA, a avertizat că ar putea retrage SUA din cadrul acorudlui NAFTA după trei zile de negocieri la care nu s-a ajuns la niciun acord, informează Reuters. Duminică SUA, Canada și Mexic au avut prima rundă de negocieri pentru a putea restructura acordul comercial NAFTA, după ce...

Preluat de la romania ntv