Un tramvai a luat foc în timpul mersului pe bulevardul Timișoara, din București. Patru călători s-au accidentat în timp ce coborau din vagoane iar doi au suferit atacuri de panică. Traficul a fost deviat iar tramvaiele au fost blocate pe ambele sensuri.

UPDATE 2. ISU București-Ilfov transmite că cei patru călători răniți au fost transportați la două spitale, din Capitală. Astfel, două persoane au ajuns la Spitalul Clinic Universitar iar alte două la Spitalul Elias. Pentru acordarea primului ajutor, au acționat trei ambulanțe SMURD și una a Serviciului de Ambulanță București-Ilfov (SABIF). De asemenea, polițiștii rutieri ne-au informat că a fost reluat traficul tramvaielor pe un sens, spre Răzoare.

UPDATE 1. Din informațiile transmise de Brigada Rutieră a Capitalei, tramvaiul care circula pe linia 25 a luat foc pe Buevardul Timişoara, lângă AFI Cotroceni, între stațiile RATB Vasile Milea şi Răzoare. În urma incidentului, traficul auto a fost deviat pe sensul către Răzoare. Tramvaiele au fost blocate pe ambele sensuri. Polițiștii sosiți la fața locului au găsit doi călători care coborâseră din tramvai care suferiseră atacuri de panică.

Conform informațiilor futrnizate de ISU București-Ilfov, arderea s-a produs la partea de contactori, sub garnitură de tramvai. În momentul sosirii echipajelor de pompieri la faţă locului nu au fost identificate persoane surprinse în tramvai. Până la momentul actual, patru persoane acuză dureri la membrele inferioare, posibil entorse  şi vor fi transportate la spital. La fața locului au acţionat două autospeciale de stingere, descarcerare, SMURD.  Incendiul a fost lichidat în scurt timp.

Din informaţiile preliminare, cele patru persoane care au acuzat dureri ale membrelor inferioare erau călători şi s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor.

Știrea inițială

Un tramvai a luat foc brusc, într-o zonă intens circulată, din fericire nu existau călători în tramvai. Pompierii au intervenit prompt, dar zona este blocată, traficul fiind direcționat spre zona Răzoare. Garnitura se afla în mers, când a izbucnit incendiul.

Incendiul a fost stins, dar traficul rămâne în continuare blocat.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Un tramvai a luat foc în timpul mersului pe bulevardul Timișoara, din București. Patru călători s-au accidentat în timp ce coborau din vagoane iar doi au suferit atacuri de panică. Traficul a fost deviat iar tramvaiele au fost blocate pe ambele sensuri. UPDATE 2. ISU București-Ilfov transmite că cei patru...

Preluat de la EVZ