O ieșire la iarbă verde s-a soldat cu o tragedie în sânul unei familii din Ticușu Nou, județul Brașov.

Un tată inconștient, în vârstă de 22 de ani, s-a urcat la volanul unei mașini sub influența alcoolului și fără să dețină permis. Ce urmează e șocant.

Bărbatul a condus autovehicului pe marginea râului Olt, în zona Prund. După o plimbare de aproximativ 30 de metri, acesta a vrut să parcheze mașina. Însă lipsa de experiență și aburii alcoolului l-au făcut pe acesta să o calce pe fiica sa de 10 luni, dar și pe o copilă de 15 ani, ambele fiind pe o pătură.

Din nefericire, fata cea mică a murit pe loc, informează jurnaldinromania.ro. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar și polițiștii. Oamenii legii au constat că bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice! La testarea cu etiloltestul avea o alcoolemie de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Accidentul s-a petrecut pe data de 20 august, în jurul orei 18.45. Un bărbat de 22 de ani care se afla pe marginea râului Olt, în zona Prund, s-a suit la volanul unui autoturism și a mers aproximativ 30 de metri. Când a încercat să parcheze, a dat cu spatele și nu a observat două minore, aflate pe o pătură acolo la picnic pe care le-a accidentat. Una din fete avea 15 ani, iar cea de-a doua nu împlinise nici măcar un an.

Din păcate, fetița cea mică a decedat pe loc. Bărbatul nu poseda permis de conducere, iar la testarea cu etiloltestul avea o alcoolemie de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat“, a declarat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Tânărul este cercetat acum pentru ucidere din culpă și a fost reținut de oamenii legii.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
O ieșire la iarbă verde s-a soldat cu o tragedie în sânul unei familii din Ticușu Nou, județul Brașov. Un tată inconștient, în vârstă de 22 de ani, s-a urcat la volanul unei mașini sub influența alcoolului și fără să dețină permis. Ce urmează e șocant. Bărbatul a condus autovehicului pe...

Preluat de la EVZ