Fostul premier a confirmat în un interviu faptul că s-a întâlnit cu Liviu Dragnea. În cadrul acestei întâlniri ei au reușit să ajungă la un numitor comun.

În interviul site-ului Știri pe surse, Sorin Grindeanu confirmă întâlnirea sa cu șeful PSD, Liviu Dragnea. Conflictul a început după ce Grindeanu nu și-a dat demisia din funcția de premier, după ce partidele din coaliția de guvernare i-au retras sprijinul politic.

  Astfel s-a ajuns la situația unică în care propriul partid și-a dat jos premierul. În rezultat au fost excluși din partid Victor Ponta și Sorin Grindeanu, ambele părți primind daune considerabile de imagine.

” Am avut o discuție constructivă și, deopotrivă, amicală. S-au spus foarte multe lucruri. Nu cred că a trecut cu totul peste ceea ce s-a petrecut, dar a arătat multă înțelegere. Mi-a vorbit despre tinerețe și despre tentații, despre loialitatea față de partid și despre datoria față de țară. Aș zice că mi-a vorbit părintește. Sper că ceea ce s-a întâmplat îmi va aduce un plus experienței politice, un plus pe care îmi doresc să-l folosesc in continuare în interiorul partidului. Când doi oameni maturi care își doresc stabilitate pentru această țară stau din nou la aceeași masă, este clar că își doresc amandoi un partid puternic și nedivizat care să guverneze spre binele cetățenilor.”, a precizat Grindeanu.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sorin Grindeanu CONFIRMĂ împăcarea cu Liviu Dragnea.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Fostul premier a confirmat în un interviu faptul că s-a întâlnit cu Liviu Dragnea. În cadrul acestei întâlniri ei au reușit să ajungă la un numitor comun. În interviul site-ului Știri pe surse, Sorin Grindeanu confirmă întâlnirea sa cu șeful PSD, Liviu Dragnea. Conflictul a început după ce Grindeanu nu și-a dat demisia...

Preluat de la EVZ