Tatăl unei fetițe de 15 ani din Găești a ales să îi ofere copilului său, în locul educației cuvenite, o traumă pentru tot restul vieții.

În vârstă de 38 de ani, bărbatul din Găești făcuse o pasiune tocmai pentru copilul său, pe care îl supunea unor perversiuni greu de imaginat.

Totul a ieşit la iveală după ce fata minoră a prins curaj şi mânată de furia faţă de cel care ar fi trebuit să o protejeze şi care i-a distrus copilăria, a înregistat unul dintre momente şi a fugit la poliţie.

Potrivit anchetatorilor, fata şi-ar fi înregistrat tatăl chiar în momentul în care îl ruga disperată să nu o mai batjocorească.  Poliţiştii au rămas stupefiaţi de clipele de groază prin care a trecut minora, susține cancan.ro.

Bărbatul a fost reţinut imediat şi dus în faţa magistraţilor de la Judecătoria Găeşti. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/tata-viol5.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/tata-viol5-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Tatăl unei fetițe de 15 ani din Găești a ales să îi ofere copilului său, în locul educației cuvenite, o traumă pentru tot restul vieții. În vârstă de 38 de ani, bărbatul din Găești făcuse o pasiune tocmai pentru copilul său, pe care îl supunea unor perversiuni greu de imaginat. Totul...

Preluat de la EVZ