Scene desprinse din perioadele primitive ale umanității la Eforie Nord. Un inspector OPC a fost aproape să fie linșat în plină stradă chiar de pasagerii care stăteau înghesuiți.

La situația creată a participat și șoferul microbuzului care avea probleme, acesta refuzând să plătească pentru ignoranța și faptele sale.

Şeful OPC Constanţa a oprit în trafic un autocar în care pasagerii stăteau înghesuiţi şi se sprijineau de geamuri. Erau cu 16 persoane peste limita legală. Şoferul nu a vrut să se legitimeze, iar pasagerii, disperaţi să ajungă la destinaţie, au început să facă scandal. Comisarul OPC a cerut ajutorul poliției, autoritățile calmând spiritele.

Controlul a fost făcut într-o staţie din Eforie Nord. Autocarul era plin cu pasageri care stăteau înghesuiţi, în picioare, printre scaune, conform TVR. În urma scandalului nu a fost depusă plângere la Poliţie.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Scene desprinse din perioadele primitive ale umanității la Eforie Nord. Un inspector OPC a fost aproape să fie linșat în plină stradă chiar de pasagerii care stăteau înghesuiți. La situația creată a participat și șoferul microbuzului care avea probleme, acesta refuzând să plătească pentru ignoranța și faptele sale. Şeful OPC Constanţa...

Preluat de la EVZ