Un număr de șapte tineri au fost eliminați, miercuri, din timpul bacalaureatului, în județul Timiș. Cu toții au încercat să copieze, prin diverse metode, deși știau că dacă vor fi prinși, vor suporta consecințe grave. Asta cu atât mai mult, cu cât la prima probă scrisă a acestei sesiuni a examenului, un alt băiat a fost eliminat, după ce s-a descoperit că avea telefonul asupra lui.

Șapte absolvenți de liceu și-au încercat norocul și au încercat să copieze, astăzi, în timpul probei obligatorii a profilului și specializării. Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș, cinci candidați care au susținut proba scrisă la Istorie, la Colegiul Tehnic “Henri Coandă” din Timișoara, au fost prinși cu dispozitive de comunicare la distanță introduse în ureche. Un al șaselea tânăr, care a susținut proba scrisă la Matematică la Colegiul “I. C. Brătianu” din Timișoara, a fost eliminat din examen pentru că a luat o ciornă de la un coleg, iar un elev din Lugoj a fost eliminat după ce a fost prins cu o cască bluetooth în ureche.

Toți cei șapte elevi care au încercat să fraudeze examenul au fost sancționați prin atribuirea notei 1, au fost eliminați din examen și nu se vor putea prezenta la următoarele două sesiuni.

Tag-uri: bac, bacalaureat, eliminati, elevi, au copiat, timisoara, lugoj

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șapte elevi eliminați din Bac, în Timiș.

evz.ro

libertatea.ro

rtv.net

wowbiz.ro

b1.ro

cancan.ro

infoactual.ro

unica.ro

fanatik.ro

dcnews.ro

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/button-share-3.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/button-share-3-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialEducaţie
Un număr de șapte tineri au fost eliminați, miercuri, din timpul bacalaureatului, în județul Timiș. Cu toții au încercat să copieze, prin diverse metode, deși știau că dacă vor fi prinși, vor suporta consecințe grave. Asta cu atât mai mult, cu cât la prima probă scrisă a acestei sesiuni...

Preluat de la EVZ