Cei doi bărbați care au spart cu topoarele o mașină în mijlocul străzii, acum nouă zile, în Lugoj, au fost lăsați în libertate. Un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj a decis că cei doi romi nu sunt chiar așa de periculoși încât să stea după gratii.

Primii doi romi implicaţi în unul din scandalurile violente din Lugoj de luna aceasta, care au fost reținuți, marți seara, de polițiști, au fost lăsați liberi. Ei vor fi cercetați sub control judiciar, în următoarele 60 de zile.

Cei doi, David Șain, de 20 de ani, respectiv Alin Stancu, 23 de ani, sunt acuzați de comiterea infracțiunii de distrugere, după ce în data de 13 august, înarmați cu două topoare, au năvălit peste mașina unui alt rom din Lugoj și au spart-o, miza fiind o pretinsă taxă de protecție în valoare de 25.000 de euro.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Cei doi bărbați care au spart cu topoarele o mașină în mijlocul străzii, acum nouă zile, în Lugoj, au fost lăsați în libertate. Un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj a decis că cei doi romi nu sunt chiar așa de periculoși încât să stea după...

Preluat de la EVZ