Victor Ponta l-a atacat din nou pe actualul șef al PSD, Liviu Dragnea, în noua sa postare de pe Facebook făcându-l responsabil pentru situaţia dramatică de la TAROM.

”Spre deosebire de prostiile populiste anuntate de cuplul comic Dragnea – Cuc eu stiu sigur ca TAROM nu poate sa supravietuiasca singur cu discursuri pompoase in competitia de pe piata europeana si mondiala!!!.

Faptul ca ai cumparat la suprapret 2 aeronave refuzate de Pegasus ( o companie privata din Turcia care are deja o flota de 3 ori mai mare decat Tarom) si ca la sosirea acestora s-au bulucit pe pista si Presedintele Camerei Deputatilor, si Primul Ministru si Ministrul Transporturilor arata doar o mentalitate de tara saraca latino-americana care se mira cand vede un avion mediu curier.

Cine sunt administratorii Tarom: un tânăr de 33 de ani din Giurgiu, un fost agent de vânzări şi un grup de angajaţi „născuţi“ consilieri”

Tarom poate sa aiba viitor daca se asocieaza cu o mare Companie europeana sau mondiala si daca un management profesionist face reformele si schimbarile necesare”, a scris Ponta pe contul său de Facebook.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Victor Ponta l-a atacat din nou pe actualul șef al PSD, Liviu Dragnea, în noua sa postare de pe Facebook făcându-l responsabil pentru situaţia dramatică de la TAROM. ”Spre deosebire de prostiile populiste anuntate de cuplul comic Dragnea - Cuc eu stiu sigur ca TAROM nu poate sa supravietuiasca singur...

Preluat de la EVZ