Opt români răniți în accidentul din Germania au fost externați

Ministerul Afacerilor Externe precizează că aproximativ 40 dintre cei 49 de pasageri ai autocarului care s-a răsturnat în regiunea germană Bohmte-Leckermühle sunt cetățeni români, opt dintre aceștia fiind externați după ce au primit îngrijiri de specialitate în regim ambulatoriu.

Până la acest moment, conform informațiilor furnizate de instituțiile medicale germane, 8 persoane de cetățenie română au fost externate după ce au primit îngrijiri de specialitate în regim ambulatoriu. Totodată, Ambasada României la Berlin a luat legătura cu angajatorul persoanelor implicate în accident, care a comunicat faptul că în autocar erau 49 persoane, din care aproximativ 40 cetățeni români”, transmite MAE.

Mai multe informații despre accident aici: Un autocar cu muncitoare sezoniere românce s-a răsturnat în Germania: 6 persoane au fost rănite grav!

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/opt-romani-raniti-in-accidentul-din-germania-au-fost-externati-41491.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/opt-romani-raniti-in-accidentul-din-germania-au-fost-externati-41491-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Ministerul Afacerilor Externe precizează că aproximativ 40 dintre cei 49 de pasageri ai autocarului care s-a răsturnat în regiunea germană Bohmte-Leckermühle sunt cetățeni români, opt dintre aceștia fiind externați după ce au primit îngrijiri de specialitate în regim ambulatoriu. ”Până la acest moment, conform informațiilor furnizate de instituțiile medicale germane,...

Preluat de la romania ntv