Un bătrînel pe care toți îl credeau inofensiv a fost trimis în judecată pentru o serie de fapte sexual care implicau minori.

Bătrînelul de 68 de ani este acuzat de acte sexuale cu un minor, racolarea de minori în scopuri sexual și ultraj contra bunelor moravuri.

Victor Matache, bărbatul de 68 de ani, a fost prins, iar faptele sale scoase la lumină, scrie vremeanoua.ro. Cercetările efectuate de polițiști au stabilit că bătrânul avea pofte bolnave de mai mulţi ani.

Totul ar fi început în urmă cu patru ani, în cursul unei veri, cînd Matache a încercat să întreţină relaţii sexuale cu un minor de 14 ani.

Deşi minorul a fost iniţial de acord, acesta a renunțat din cauza durerilor. După circa o lună, Matache a revenit cu insistenţe, iar copilul a fost convins de data aceasta să suporte chinurile.

Bătrînelul nu s-a oprit aici și următoarea victimă a fost tot un băiat de 14 ani. Acesta a căzut victima insistenţelor pedofilului care, în vara anului următor, în 2014, a întreţinut relaţii sexuale anale cu băiatul.

La un an distanţă, în schimbul sumei de 10 lei, a convins un alt minor, tot de 14 ani, să îi accepte avansurile şi a întreţinut cu acesta relaţii sexuale.

În iarna lui 2015, pedofilul din satul Bolotești, Vrancea, a coborât vârsta şi a încercat să convingă un copil de 11 ani ca, în schimbul unei sănii, să întreţină relaţii sexuale.

Mama copilului a realizat că ceva nu este în regulă şi i-a stricat planurile lui Matache după ce a început să îşi însoţească minorul la şcoală şi de la şcoală în fiecare zi. 

Dosarul se află deja pe rolul instanței, cu bărbatul în stare de reținere. Însă pedeapsa nu poate răscumpăra traumele cauzate minorilor de care s-a aflat și a celor despre care nu se știe nimic. 

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Un bătrînel pe care toți îl credeau inofensiv a fost trimis în judecată pentru o serie de fapte sexual care implicau minori. Bătrînelul de 68 de ani este acuzat de acte sexuale cu un minor, racolarea de minori în scopuri sexual și ultraj contra bunelor moravuri. Victor Matache, bărbatul de 68...

Preluat de la EVZ