NINSOARE DE VARĂ! Strat de zăpadă de trei centimetri în Maramureș

Pe Vârful Pietrosu din județul Maramureș a nins, în noaptea de marți spre miercuri, stratul de zăpadă atingând 3 centimetri. Zăpada este vizibilă din orașul Borșa, unde temperatura a scăzut cu 30 de grade în câteva zile.

Primarul orașului Borșa, Sorin Timiș, a declarat, astăzi, pentru Mediafax, că nu își amintește să mai fi nins vreodată în zonă în luna august.

A nins în noaptea de marți spre miercuri pe Vârful Pietrosu, de la 2.100 de metri în sus, stratul de zăpadă fiind de 2 – 3 centimetri și se vede din centrul orașului. Temperaratura sus pe munte a scăzut la zero grade, iar în Borșa la 6 grade”, a spus edilul.

Acesta a adăugat că temperatura a acăzut, în câteva zile, cu 30 de grade.

”Au fost 36 de grade sâmbătă, iar acum sunt 6 grade”, a spus Timiș.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/ninsoare-de-vara-strat-de-zapada-de-trei-centimetri-in-maramures-41481.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/ninsoare-de-vara-strat-de-zapada-de-trei-centimetri-in-maramures-41481-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Pe Vârful Pietrosu din județul Maramureș a nins, în noaptea de marți spre miercuri, stratul de zăpadă atingând 3 centimetri. Zăpada este vizibilă din orașul Borșa, unde temperatura a scăzut cu 30 de grade în câteva zile. Primarul orașului Borșa, Sorin Timiș, a declarat, astăzi, pentru Mediafax, că nu își...

Preluat de la romania ntv