Videochatul aduce mulţi bani celor care sunt dispuşi să facă din această activitate o rutină profesională zilnică. Se poate ajunge şi la sume lunare ameţitoare, pentru care mulţi români muncesc şi câţiva ani.

Pentru unii şi pentru unele videochatul nu este un loc de muncă tocmai demn, dar acest aspect este rapid uitat când vine vorba de câştiguri. Fetele care muncesc 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, reușesc să încaseze salarii record. La un program fix modelele încasează până la 5.000 de euro pe lună.

”Nu poţi veni 2 ore pe săptămână în Agenţie şi să te aştepţi să te îmbogăţeşti. În plus, încă există idei preconcepute legate de această meserie. Noi avem însă modele non-adult care câştigă mii de euro lunar, mai mult decât modele adult, doar pentru că au înţeles foarte bine factorii psihologici care îi aduc pe clienţi la ele”, spune un director al unei astfel de agenții.

 

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Model de videochat în România? Câți bani se pot câștiga? .

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Videochatul aduce mulţi bani celor care sunt dispuşi să facă din această activitate o rutină profesională zilnică. Se poate ajunge şi la sume lunare ameţitoare, pentru care mulţi români muncesc şi câţiva ani. Pentru unii şi pentru unele videochatul nu este un loc de muncă tocmai demn, dar acest aspect este...

Preluat de la EVZ