Marea Britanie a cerut cetățenilor UE de pe teritoriul său SĂ PĂRĂSEASCĂ ȚARA!

Marea Britanie a comunicat că a trimis din greșeală zeci de scrisori prin care solicita cetățenilor Uniunii Europene ce locuiesc pe teritoriul britanic să părăsească statul insular, informează Reuters.

Ministrul de Interne din Marea Britanie a transmis că investighează modul în care aproximativ 100 de scrisori au fost trimise cetățenilor din alte state ale UE care locuiesc în statul britanic prin care acestora le era solicitat să părăsească țara sub incidența noii legi a imigrației.

Un număr limitat de scrisori au fost emise dintr-o eroare și cercetăm cum de s-a întîmplat acest lucru. Vrem să-i contactăm pe toți cei care au primit această scrisoare pentru a clarifica faptul că nu trebuie să o ia în considerare”, anunță Ministerul de Interne din Marea Britanie.

Vrem să fim clari în privința faptului că drepturile naționalilor UE ce trăiesc în Marea Britanie vor rămâne neschimbate”, a adăugat ministerul britanic.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/marea-britanie-a-cerut-cetatenilor-ue-de-pe-teritoriul-sau-sa-paraseasca-tara-41489.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/marea-britanie-a-cerut-cetatenilor-ue-de-pe-teritoriul-sau-sa-paraseasca-tara-41489-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Marea Britanie a comunicat că a trimis din greșeală zeci de scrisori prin care solicita cetățenilor Uniunii Europene ce locuiesc pe teritoriul britanic să părăsească statul insular, informează Reuters. Ministrul de Interne din Marea Britanie a transmis că investighează modul în care aproximativ 100 de scrisori au fost trimise cetățenilor...

Preluat de la romania ntv