Mamele cu cel puțin trei copii se vor pensiona cu șase ani mai devreme, declară Ministrul Muncii

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a declarat, la un post de televiziune, că mamele cu trei sau mai mulți copii se vor putea pensiona mai devreme, această măsură urmând să fie cuprinsă în noua formă a Legii Pensiilor.

Ministrul a adăugat că a fost abordat deja de câteva femei, care i-au spus că se gândesc să mai nască, pentru a putea beneficia de această prevedere.

Pe de altă parte, ministrul a precizat că au fost finalizate mai multe variante ale noii legi a pensiilor, care vor fi prezentate coaliției de guvernare.

Documentul va fi trimis apoi Parlamentului, iar cel mai probabil in decembrie va fi adoptat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/mamele-cu-cel-putin-trei-copii-se-vor-pensiona-cu-sase-ani-mai-devreme-declara-ministrul-muncii-41495.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/mamele-cu-cel-putin-trei-copii-se-vor-pensiona-cu-sase-ani-mai-devreme-declara-ministrul-muncii-41495-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a declarat, la un post de televiziune, că mamele cu trei sau mai mulți copii se vor putea pensiona mai devreme, această măsură urmând să fie cuprinsă în noua formă a Legii Pensiilor. Ministrul a adăugat că a fost abordat deja de câteva femei, care i-au spus...

Preluat de la romania ntv