Deputatul ALDE Alexandru Băișanu a atras atenția partenerilor de guvernare de la PSD să nu îl excludă pe Călin Popescu Tăriceanu din analiza deciziilor care se iau la Palatul Victoria.

Președintele al organizației județene ALDE Suceava, deputatul a declarat luni seara, la B1TV, că partidul trebuie să fie mai prezent în discuțiile guvernamentale.

Întrebat de ce președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu nu a participat la întâlnirea de 4 ore de la Guvern dintre președintele PSD Liviu Dragnea și premierul MIhai Tudose, în care s-a discutat despre programul de guvernare și viitoare măsuri executive, deputatul ALDE a spus: “Deja ați pus o întrebare corectă și cinstită care m-ar interesa și pe mine. Voi pune și eu această întrebare la partid și colegilor din PSD”.

El a spus că PSD nu ar mai avea majoritate fără ALDE.

“Mi se pare normal, dacă acest guvern PSD rezistă în acest moment la guvernare, este pentru că cei de la ALDE au fost serioși odată ce au bătut palma cu ei și i-au sprijinit”, a adăugat acesta.

“Poate se mai întâmplă și momente în care fiecare are o altă agendă, dar ca principiu mi se pare normal ca această guvernare să implice și experiența domnului Călin Popescu Tăriceanu și a membrilor ALDE care au foarte multă experiență”, a mai declarat Băișanu.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Deputatul ALDE Alexandru Băișanu a atras atenția partenerilor de guvernare de la PSD să nu îl excludă pe Călin Popescu Tăriceanu din analiza deciziilor care se iau la Palatul Victoria. Președintele al organizației județene ALDE Suceava, deputatul a declarat luni seara, la B1TV, că partidul trebuie să fie mai prezent...

Preluat de la EVZ