Hackerii au spart contul de Twitter al FC Barcelona și au anunțat transferul lui Di Maria

Un grup de hackeri a spart, astăzi, contul de Twitter al clubului catalan FC Barcelona și a anunțat transferul fotbalistului Angel Di Maria de la PSG la gruparea de pe Camp Nou.

OurMine, un grup de hackeri care susține că sparge conturile unor celebrități și mari companii pentru a atrage atenția asupra vulnerabilităților de securitate, a atacat și contul de Twitter al Barcelonei, anunțând “transferul” argentinianului Angel Di Maria de la PSG la gruparea catalană. “Bun venit la Barcelona, Angel Di Maria! DiMariaFCB”, este mesajul postat de contul de Twitter al catalanilor.

Într-o altă postare de pe Twitter, la câteva minute după anunțul “transferului” lui Di Maria, grupul de hackeri OurMine a revendicat atacul. În cele din urmă, cei care se ocupă de comunicare la FC Barcelona au reușit să recupere contul și toate postările hackerilor au fost șterse, iar catalanii au emis un comunicat prin care au anunțat că le-a fost spartă pagina de pe rețeaua de socializare.

Netflix, Marvel, HBO, PlayStation, Mark Zuckerberg sau CNN se află pe lista companiilor atacate de grupul de hackeri OurMine în trecut.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/un-grup-de-hackeri-a-spart-contul-de-twitter-al-fc-barcelona-si-a-anuntat-transferul-lui-di-maria-41487.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/un-grup-de-hackeri-a-spart-contul-de-twitter-al-fc-barcelona-si-a-anuntat-transferul-lui-di-maria-41487-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Un grup de hackeri a spart, astăzi, contul de Twitter al clubului catalan FC Barcelona și a anunțat transferul fotbalistului Angel Di Maria de la PSG la gruparea de pe Camp Nou. OurMine, un grup de hackeri care susține că sparge conturile unor celebrități și mari companii pentru a atrage...

Preluat de la romania ntv