Deputatul Florin Roman, vicepreședinte PNL, va intra în greva foamei la începutul noii sesiuni parlamentare și vrea să se mute într-un cort în fața biroului președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Deputatul liberal, protestează față de blocarea în Parlament a ridicării unui monument al unității naționale la Alba Iulia, cu ocazia împlinii în 2018 a 100 de ani de la Marea Unire.

După ce a stat câteva luni în grevă japoneză, deputatul de Alba vrea acum să intre în greva foamei într-un cort amplasat pe holul central al Camerei Deputaților, în fața biroului președintelui acestui for, Liviu Dragnea (PSD).

“Dorința mea a fost să întreprind acest demers în fața sălii de plen, lângă cabinetul președintelui Liviu Dragnea. M-am și pregătit deja. Voi veni cu cortul, cu un scaun, cu o saltea pe care va trebui să mă întind, în dorința de a-i trezi pe guvernanți. Nu se poate să aloci 4,5 milioane de euro politic pentru un județ condus de un baron PSD, Vrancea, și să arunci Alba Iulia în derizoriu”, a declarat Roman, potrivit Realitatea TV.

“Am rugat să am o zonă de acces spre o toaletă pentru a-mi face igiena personală cât de cât într-o zonă apropiată”, a mai spus el.

Dacă i se interzice greva în Parlament, deputatul PNL își va instala cortul în curtea Parlamentului.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Deputatul Florin Roman, vicepreședinte PNL, va intra în greva foamei la începutul noii sesiuni parlamentare și vrea să se mute într-un cort în fața biroului președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Deputatul liberal, protestează față de blocarea în Parlament a ridicării unui monument al unității naționale la Alba Iulia, cu ocazia...

Preluat de la EVZ