Conducătorul echipei de fotbal susținută de Liviu Dragnea a fost condamnat pentru contrabandă. Dezvăluirea a fost lansată recent de jurnaliştii de la Gazeta Sporturilior.

Conform GSP, Voința Saelele, este clubul care ani la rând a fost finanțat prin trei firme ale fiului liderului PSD, Liviu Dragnea. Președintele clubului, Ionuț Gabriel Vlădulescu, are un trecut controversat. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a deținut din 2009, împreună cu soția sa, o societate în Roșiori de Vede: GS Bet Parisport SRL. Fiecare deținea 50% din afacere, dar în 2014 activitatea firmei a fost suspendată. 

În afară de această afacere, Gabriel Vlădulescu a avut funcția de observator FRF, dar și a fost şi președinte al echipei Sporting Roșiori de Vede. Problemele penale au început pentru el în 2013, când a fost condamnat de Curtea de Apel București la 3 ani de închisoare cu suspendare într-un dosar de evaziune fiscal care avea în prim-plan 3.200 de pachete de țigări. 

O altă problemă cu legea a avut-o Gabriel Vlădulescu în 2015, când Judecătoria Roșiorii de Vede a dispus confiscarea unei arme de foc marca Rohm. Înainte de promovarea în fruntea echipei de fotbal, Vlădulescu a mai fost implicat în dosarul UTA-Pepsi. Cu toate aceste probleme de imagine, acesta a fost promovat ca președinte al clubului Voința Saelele.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Conducătorul echipei de fotbal susținută de Liviu Dragnea a fost condamnat pentru contrabandă. Dezvăluirea a fost lansată recent de jurnaliştii de la Gazeta Sporturilior. Conform GSP, Voința Saelele, este clubul care ani la rând a fost finanțat prin trei firme ale fiului liderului PSD, Liviu Dragnea. Președintele clubului, Ionuț Gabriel...

Preluat de la EVZ