Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 pe scara Richter s-a produs, miercuri dimineaţă, în judeţul Buzău, potrivit Institutului Naţional de Cercetare -Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul, cu magnitudinea de 3,8 pe scara Richter, s-a produs la ora locală 10:39, la o adâncime de 135 de kilometri.

Anterior, un alt cutremur, de data aceasta cu o magnitudine de 2,2 pe scara Richter, a avut loc la ora 10:16, în judeţul Braşov.

SUTE de clădiri din CAPITALĂ, cu risc seismic MAJOR. Îți iei și MOARTEA la pachet când decizi să LOCUIEȘTI acolo

Cel mai puternic seism din ultima perioadă a avut loc pe 2 august şi a avut o magnitudine de 4,9 pe scara Richter, producându-se în judeţul Buzău, la o adâncime de 132 de kilometri.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cutremur în ROMÂNIA! SEISM SERIOS. News alert!.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 pe scara Richter s-a produs, miercuri dimineaţă, în judeţul Buzău, potrivit Institutului Naţional de Cercetare -Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Seismul, cu magnitudinea de 3,8 pe scara Richter, s-a produs la ora locală 10:39, la o adâncime de 135 de kilometri. Anterior, un alt cutremur,...

Preluat de la EVZ