Locuitorii din Mumbai, India, au fost şocaţi când au văzut pe străzi câini albaştri.

Un grup de câini având o tentă bizară de albastru a apărut, din 11 august, pe străzile din Mumbai, India. La vederea lor, localnicii au sesizat agenţia care se ocupă de controlul poluării şi ca urmare a fost închisă o întreprindere de producţie, acuzată că ar fi aruncat deşeuri industriale netratate în râul Kasadi din zonă, unde patrupedele înoată adesea.

Până acum, localnicii au detectat 11 astfel de câini albaştri. O agenţie care se ocupă de protecţia animalelor a reuşit să prindă unul din câini şi să-l cureţe parţial şi a conchis că animalul pare a nu fi avut de suferit în alte privinţe.

Autorităţile au confirmat că schimbarea culorii patrupedelor s-a produs din cauza poluării aerului şi apei, provocată de unitatea de producţie care a fost închisă. Arati Chauhan, şeful agenţiei de protecţie a animalelor din Mumbai, a postat imaginile cu patrupedele care şi-au schimbat culoarea pe Facebook, cu comentariul: „compuşii poluanţi din zona industrială Taloja distrug apa iar aceasta nu afectează doar oamenii de aici, ci şi animalele, păsările, reptilele”.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CÂINI albaştri în MUMBAI. Care e CAUZA.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Locuitorii din Mumbai, India, au fost şocaţi când au văzut pe străzi câini albaştri. Un grup de câini având o tentă bizară de albastru a apărut, din 11 august, pe străzile din Mumbai, India. La vederea lor, localnicii au sesizat agenţia care se ocupă de controlul poluării şi ca urmare...

Preluat de la EVZ