BAC 2017, sesiunea a doua. Candidaţii la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului vor susţine astăzi proba obligatorie a profilului, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

BAC 2017. SUBIECTE ROMÂNĂ Edu.ro – Bacalaureat

BACALAUREAT 2017, sesiunea a doua. Probele scrise ale sesiunii august-septembrie a examenului de bacalaureat se vor încheia joi cu proba la alegere a profilului şi specializării.

SUBIECTE LA ISTORIE

Barem de evaluare şi notare la Istorie

SUBIECTEla MATE-INFO

Barem de evaluare şi notare MATE-INFO

Subiecte la Ştiinţele naturii

Barem de evaluare şi notare la Ştiinţele naturii

BACALAUREAT 2017, sesiunea a doua. PROBA DE EVALUARE A COMPETENȚELOR LINGVISTICE Proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A) începe vineri, 25 august, şi continuă luni, 28 august, când este programată şi proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (proba B).

BACALAUREAT 2017, sesiunea a doua. PROBA DE EVALUARE A COMPETENȚELOR DIGITALE

Evaluarea competenţelor digitale (proba D) se va derula în zilele de 29 şi 30 august, urmând ca evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C) să se desfăşoare în zilele de 30 şi 31 august.

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: să susţină toate probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale, să susţină toate probele scrise şi nota 5 la fiecare dintre acestea şi să obţină cel puţin media 6 la probele scrise.

BACALAUREAT 2017, sesiunea a doua. REZULTATELE VOR FI AFIȘATE PE 1 SEPTEMBRIE Rezultatele vor fi afişate pe 1 septembrie până la ora 16,00 iar contestaţiile se pot depune în aceeaşi zi între orele 16,00 şi 20,00. Afişarea rezultatelor finale este programată pentru data de 6 septembrie. BACALAUREAT 2017, sesiunea a doua. În conformitate cu prevederile metodologice, în urma evaluării lucrărilor contestate, “nota iniţială se poate modifica, după caz, prin creştere sau descreştere, prin nota acordată la contestaţii”. Nota comisiei de contestaţii este finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferenţă între nota de la evaluarea iniţială şi cea de la contestaţii. BACALAUREAT 2017, sesiunea a doua. Un număr de 39.435 de absolvenţi de liceu s-au înscris pentru a susţine examenul naţional de Bacalaureat în sesiunea august-septembrie.

rootstireaActualitate/EsentialEducaţie
BAC 2017, sesiunea a doua. Candidaţii la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului vor susţine astăzi proba obligatorie a profilului, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale. BAC 2017. SUBIECTE ROMÂNĂ Edu.ro - Bacalaureat BACALAUREAT 2017, sesiunea a doua. Probele scrise ale sesiunii august-septembrie a examenului de bacalaureat se vor încheia joi...

Preluat de la EVZ