Pe măsură ce meciul de box dintre Floyd Mayweather și Conor McGregor se apropie din ce în ce mai mult, detaliile finale ale partidei sunt rezolvate. Ultimul detaliu al luptei care urmează a fi anunțat se referă la femeile oficiale de la Corona (Corona va servi drept sponsor oficial pentru luptă).

După cum era de așteptat, femeile din ringul de luptă sunt toate nişte femei extraordinary de frumoase.

Familiarizați-vă cu aceste modele superbe: un cvartet format de Kyra Keli, Tawny Jordan, Jessica Harbour și Samantha Kumiko.

Boxerul neînvins, Floyd Mayweather, și campionul mondial UFC, Conor McGregor, au fost de acord cu un meci de box pe 26 august la Las Vegas. Lupta este de așteptat să devină cel mai mare eveniment din istoria sportului.

Lupta a fost confirmată miercuri seara, cu McGregor postând pe o reţea de socializare: “Lupta va avea loc”. La câteva momente după, Mayweather a postat un scurt film promoţional pe Instagram, împreuna cu subtitlul “Este oficial”.

Mayweather a devenit imediat favoritul caselor de pariuri din întreaga lume. El se mândrește cu un record professional perfect, de 49-0, în timp ce McGregor nu a fost niciodată implicat într-un meci de box.

Negocierile pentru luptă au durat mai mult de un an, fiecare dintre aceștia cerând peste 100 de milioane de dolari.

Detaliile financiare exacte ale luptei nu au fost dezvăluite, însă ambii sportive au declarat că sunt mulțumiți de modul în care au avut loc negocierile, scrie Telegraph.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Pe măsură ce meciul de box dintre Floyd Mayweather și Conor McGregor se apropie din ce în ce mai mult, detaliile finale ale partidei sunt rezolvate. Ultimul detaliu al luptei care urmează a fi anunțat se referă la femeile oficiale de la Corona (Corona va servi drept sponsor oficial...

Preluat de la EVZ