ACCIDENT. Șoferul unui TIR a adormit la volan și a intrat într-un tren: patru persoane sunt rănite

Oboseala unui șofer de TIR a dus, în această seară, la producerea unui accident, mastodontul condus de acesta lovind în plin vagonul unui tren cu călători. Patru persoane au fost rănite.

Potrivit Poliției, traficul feroviar a fost blocat, în jurul orei 21.30, la Secția Cale Ferată 201 din cauza unui incident produs între un TIR și un tren vagon (IR 2464), în localitatea Câineni, județul Vâlcea, la intersecția căii ferate cu DN7, din zona kilometrului 226+300.

Cauza producerii accidentului a fost oboseala acumulată de șofer, care a adormit în timp ce conducea vehiculul, intrând în coliziune cu trenul care se deplasa pe singurul sens de mers Pod Olt – Râmnicu Vâlcea.

În urma evenimentului au rezultat patru victime rănite ușor, respectiv șoferul tirului și alte trei persoane aflate în tren.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/accident-soferul-unui-tir-a-adormit-la-volan-si-a-intrat-intr-un-tren-patru-persoane-sunt-ranite-41494.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/accident-soferul-unui-tir-a-adormit-la-volan-si-a-intrat-intr-un-tren-patru-persoane-sunt-ranite-41494-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Oboseala unui șofer de TIR a dus, în această seară, la producerea unui accident, mastodontul condus de acesta lovind în plin vagonul unui tren cu călători. Patru persoane au fost rănite. Potrivit Poliției, traficul feroviar a fost blocat, în jurul orei 21.30, la Secția Cale Ferată 201 din cauza unui...

Preluat de la romania ntv