ACCIDENT. Două autoturisme și un camion implicate - patru persoane sunt rănite!

Patru persoane au fost rănite, miercuri, în urma impactului dintre două autoturisme și un camion, pe Drumul Național 13, între localitățile Stupini și Feldioara, în județul Brașov. Traficul în zonă este blocat, transmite agenția Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, a declarat, azi, că patru persoane au fost rănite în accident rutier pe DN 13, între localitățile Stupini și Feldioara, din județul Brașov.

„Patru persoane sunt rănite în urma accidentului, iar la fața locului intervin trei echipaje SMURD și un echipaj cu apă și spumă“, a declarat Ciprian Sfreja.

Sfreja a precizat că în accident sunt implicate două autoturisme și un camion.

Traficul pe DN 13, în zona producerii accidentului, este blocat la ora transmiterii acestei știri.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/accident-doua-autoturisme-si-un-camion-implicate-patru-persoane-sunt-ranite-41483.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/accident-doua-autoturisme-si-un-camion-implicate-patru-persoane-sunt-ranite-41483-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Patru persoane au fost rănite, miercuri, în urma impactului dintre două autoturisme și un camion, pe Drumul Național 13, între localitățile Stupini și Feldioara, în județul Brașov. Traficul în zonă este blocat, transmite agenția Mediafax. Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, a declarat, azi, că patru persoane au...

Preluat de la romania ntv