Şoferul care s-a hotărât că este o idee bună să conducă beat printr-o zonă turisitcă a lovit două persoane care se angajaseră regulamentar să traverseze. Mai mult decât atât, în cele din urmă s-a demonstrat că acesta nu deţinea nici permis de conducere.

Accidentul a avut loc în staţiunea Mamaia, pe o trecere de pietoni de lângă hotelul Astoria. În urma impactului, şoferul s-a panicat şi a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de poliţie în Mamaia Sat.

Poliţiştii l-au dus imediat la secţie pentru audieri.

Andrei Gheorghe Bahri, în vârstă de 23 de ani, a condus, la ora 22.20, un autoturism marca Lancia Lybra pe bulevardul Mamaia din stațiunea cu același nume, pe banda a doua, pe sensul Constanța – Năvodari.

Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, scrie replicaonline.ro.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Şoferul care s-a hotărât că este o idee bună să conducă beat printr-o zonă turisitcă a lovit două persoane care se angajaseră regulamentar să traverseze. Mai mult decât atât, în cele din urmă s-a demonstrat că acesta nu deţinea nici permis de conducere.Accidentul a avut loc în staţiunea Mamaia,...

Preluat de la EVZ