Un tragic accident a avut loc pe șoseaua care leagă Anvers de Eindhoven. Un microbuz care transporta cinci români a ieșit inexplicabil de pe carosabil și s-a izbit de un parapet. Un bărbat a decedat, în urma impactului. Foto:Agerpres

Un accident grav a avut loc, luni, în Belgia. Un român a murit și alți patru au fost răniți după ce microbuzul în care se aflau a intrat în parapetele de pe marginea șoselei.

Potrivit Libertatea.ro, accidentul a avut loc pe șoseaua E35, care leagă orașul belgian Anvers de orașul olandez Eindhoven. Microbuzul la bordul căruia se aflau cinci români tracta o remorcă. Încă nu se știe din ce motiv șoferul a început să meargă în zigzag, înainte de a se izbi violent de un parapete.

Unul dintre bărbații aflați la bordul microbuzului a murit pe loc, în timp ce ceilalți patru au fost răniți.

În urma accidentului, pompierii au intervenit pentru a-i scoate din vehicul pe oameni, iar circulația pe șosea, spre direcția Olandei, a fost întreruptă.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Un tragic accident a avut loc pe șoseaua care leagă Anvers de Eindhoven. Un microbuz care transporta cinci români a ieșit inexplicabil de pe carosabil și s-a izbit de un parapet. Un bărbat a decedat, în urma impactului. Foto:Agerpres Un accident grav a avut loc, luni, în Belgia. Un român...

Preluat de la EVZ