Patru bărbați acuzați că ar face parte din celula teroristă care ar fi în spatele atacurilor din Spania vor apărea în fața unei Înalte Curți de Justiție din Madrid, informează BBC News.

Aceștia vor fi interogați de către un judecător care va decide de ce fapte vor fi acuzați, în urma atacurilor cu vehicule ce au adus la moartea a 15 persoane și au rănit alte 100.

Opt membri ai presupusei celule teroriste au decedat, doi în urma unei explozii, iar alți șase împușcați de poliție.

Ultimul suspect a fost ucis într-o podgorie aflată la vest de orașul Barcelona.

Suspecții care se află încă în viață au fost transportați de la Barcelona la Madrid pentru audierile ce vor avea loc marți.

Younes Abouyaaquoub, în vârstă de 22 de ani, este considerat a fi șoferul vehiculului care a lovit zeci de persoane, pe 17 august, pe bulevardul La Rambla din Barcelona. După atacul soldat cu 13 morți și zeci de răniți, teroristul a furat un autoturism, omorându-l pe proprietar.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
Patru bărbați acuzați că ar face parte din celula teroristă care ar fi în spatele atacurilor din Spania vor apărea în fața unei Înalte Curți de Justiție din Madrid, informează BBC News. Aceștia vor fi interogați de către un judecător care va decide de ce fapte vor fi acuzați, în...

Preluat de la romania ntv