Gigi Becali și Federația Sindicatelor din cadrul ANP se află în plin război după ce luni a fost cerută revocarea eliberării condiționate a patronului FCSB.

Toată situația a degenerat după ce Gigi Becali a trimis mai multe mesaje către directorul Penitenciarului Jilava, considerate a fi o amenințare la adresa acestuia, pentru că Victor Becali nu a fost învoit.

Gigi Becali nu a reacționat în primă instanță, preferînd să spună doar că nu are emoții. Ulterior, într-o intervenție la B1TV, patronul de la FCSB a dat mai multe detalii. Unele care se pot răsfrînge asupra conducerii de la penitenciar. Latifundiarul a afirmat că o cunoaște pe directoarea de la Penitenciarul Jilava. Atât de bine, încît cei doi au jucat și table împreună. O activitate care, se presupune, că nu trebuia să aibă loc între un membru al conducerii și un deținut.

“Pe directoare o cunoșteam. Am jucat table cu ea în pușcărie și o cunoșteam. A vrut să mă țină la Jilava, să nu mă mute la Poarta Albă, că ne plimbam noi cu șareta.

I-am trimis un mesaj și am întrebat-o de ce distruge oameni, că în loc să îi dea învoire acasă lui Victor Becali, îi dă pachet și vizită. I-am scris «Nu vă gândiți că va veni judecata lui Dumnezeu și o să plătiți atunci nota de plată?». Asta e amenințare? Sunt atât de idiot să o ameninț prin mesaje și să las scris? Cereți mesajele”, a spus Becali la B1TV, potrivit ziare.com.

Pe site-ul Administrației Naționale a Penitenciarelor, directorul Penitenciarului Jilava este Cristian Velicea, iar ca director adjunct figurează Cristina Toroc.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Gigi Becali și Federația Sindicatelor din cadrul ANP se află în plin război după ce luni a fost cerută revocarea eliberării condiționate a patronului FCSB. Toată situația a degenerat după ce Gigi Becali a trimis mai multe mesaje către directorul Penitenciarului Jilava, considerate a fi o amenințare la adresa acestuia,...

Preluat de la EVZ