La șapte ani de la moartea îndrăgitei cântărețe Mădălina Manole, noi detalii despre gestul inexplicabil pe care l-a făcut artista ies la iveală, care pun la îndoială investigația făcută atunci de autoritățile române.

Mihaela Brooks, un profiler român, stabilit în Canada, lucrează de peste cinci ani la un raport despre moartea violentă a Mădălinei Manole. Specialistul, angajat al poliției, a făcut un test care  vorbește despre condiţiile în care Mădălina Manole şi-a pus capăt zilelor, înghiţind conţinutul unui întreg pahar cu Furadan. În materialul video, Mihaela arată că nu poţi „da pe gât” un pahar întreg din acest tip de substanţă fără să-ţi laşi capul foarte mult pe spate şi implicit fără să te pătezi pe buza superioară. Conform raportului legiștilor de atunci, pe fața ei nu s-a găsit nicio urmă de acest tip.  

IPOTEZĂ HALUCINANTĂ! Mădălina Manole luase multe somnifere înainte de a înghiți Furadan

Mai mult, substanţa toxică crează nişte reacţii puternice ale organismului (tremur, transpiraţie, vomă, etc) încă din momentul în care este turnat în pahar, iar urme ale acestei reacţii nu au fost găsite la faţă locului sau nu au fost raportate oficial. Este voba de aşa-zisele „circumstanţe negative”, care trebuie neapărat analizate în concordanţă cu restul probelor găsite.

„Anchetatorii trebuiau să ţină cont de circumstanţele negative: acele urme care ar fi trebuit să fie la locul faptei, indiferent dacă se merge pe verdictul de suicid sau de omor. Lipsa lor trebuie să ridice semne de întrebare, să se poată corobora cu alte urme de la faţă locului.  n acelaşi timp, ştiu că toată lumea s-a întrebat cum a fost posibil că Mădălina să bea o cantitate atât de mare de substanţă vâscoasă dintr-o singură înghiţitură, pentru că avem o singură urmă de buza inferioară pe pahar. Buza Mădălinei nu era pătată de Furadan. 

„Eu am ucis-o pe Mădălina Manole” DEZVĂLUIRI ŞOCANTE ce pot afecta emoţional

Asistenţă medicală a menţionat că nu avea nici o urmă de substanţă roz pe faţă, pe corp, sau în altă parte. După dezintubare, am avut Furadan ieşit pe nări şi pe lateralul gurii, la fel şi partea interioară a buzei este impregnată. Mai trebuia să fie acel miros, care nu există (în rapoartele martorilor n.r.).  În momentul în care ea a turnat în pahar, acest conţinut deja îţi crează nişte simptome. Una era, în primul rând, transpiraţia excesivă. O transpiraţie excesivă îţi impregnează şi mai mult amprenta. Amprentele care s-au găsit pe pahar au fost stratificate cu Furadan, foarte bine puteau să fie plantate acolo. Chiar dacă se găsesc amprente pe un obiect, nu înseamnă că acea persoană a ţinut obiectul, intenţionat, voluntar. De aceea se verifică fiecare urmă”, spune Mihaela Brooks.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
La șapte ani de la moartea îndrăgitei cântărețe Mădălina Manole, noi detalii despre gestul inexplicabil pe care l-a făcut artista ies la iveală, care pun la îndoială investigația făcută atunci de autoritățile române. Mihaela Brooks, un profiler român, stabilit în Canada, lucrează de peste cinci ani la un raport despre...

Preluat de la EVZ