Poliția Timiș a reușit, marți seara, prinderea a doi dintre romii extrem de violenți din Lugoj, cei care în urmă cu o săptămână au distrus, cu topoarele, un BMW al unui alt rom.

Primii doi romi implicaţi în unul din scandalurile violente din Lugoj de luna aceasta au fost ridicaţi în sfârșit de poliţiştii lugojeni. Este vorba de doi indivizi care ar fi participat la distrugerea unei maşini BMW, duminică, 13 august, pe strada Bistrei din Lugoj. Atunci un grup de romi au năvălit cu topoarele în mâini şi au distrus maşina unei familii rivale.

Cei doin, David Șain, de 20 de ani, respectiv Alin Stancu, 23 de ani, sunt acuzați de comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Ei au fost reținuți pen tru 24 de ore și introduși în arestul Poliției Timiș, la Timișoara.

Potrivit publicației Bănățenii, proprietarul maşinii distruse, Vişinel Şain susţine că mai multe persoane din clanul condus de Meilă Şain au intrat peste el în casă, pe 13 august. Vişinel Şain susține că romii din clanul rival i-au cerut 25.000 de euro, taxă de protecție. „Au spus că dacă nu le dau bani să părăsesc Lugojul”, a declarat Vişinel Şain, pentru sursa citată. (Sursa foto: Bănățenii)

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Poliția Timiș a reușit, marți seara, prinderea a doi dintre romii extrem de violenți din Lugoj, cei care în urmă cu o săptămână au distrus, cu topoarele, un BMW al unui alt rom. Primii doi romi implicaţi în unul din scandalurile violente din Lugoj de luna aceasta au fost ridicaţi...

Preluat de la EVZ