O recompensă uriașă oferă familia unui milionar străin, dispărut în România, în urmă cu doi ani. Familia cetățeanului kuweitian Mohammed Albaghli, a anunţat, marți, într-o conferinţă de presă, că oferă 500.000 de euro pentru informații care pot conduce la găsirea străinului care este de negăsit, din anul 2015, atunci când îți petrecea vacanța în stațiunea Cheia, din județul Prahova.

Recompensă uriașă pentru un străin, dispărut în România. Familia cetățățeanului kuweitian Mohammed Albaghli, acum în vârstă de 81 de ani, a anunțat că oferă 500.000 de euro pentru informații care pot conduce la găsirea rudei lor, dispărută pe 5 august 2015.

Milionarul din Kuweit a fost văzut, ultima oară, în stațiunea turistică Cheia, din județul Prahova, acolo unde vnea să se recreeze de circa 20 de ani. Conform informațiilor furnizate de martori, Mohammed Albaghli a plecat, ziua în amiaza mare. Dar nu s-a mai întors la pensiunea la care era cazat. Deși a fost căutat de autoritățile române, în cadrul unei anchete la care au participat și polițiști din Kuweit, vârstnicul milionar arab nu este de găsit.

Membrii familiei celui dispărut au hotărât să crească recompensa oferita, inițial, anul trecut, de la 100.000 la 500.000 de euro.

„Cu toate că toţi banii din lume nu valorează mai mult decât tatăl nostru, din dorinţa de a oferi un stimulent şi a pune capăt acestei drame umanitare, am decis să mărim recompensa acordată în schimbul informaţiilor ce pot duce la găsirea tatălui nostru, de la 100.000 de euro la 500.000 de euro, în speranţa că aceasta va constitui un stimulent pentru toţi cei care deţin informaţii de natură să ne ajute în misiunea de căutare a tatălui nostru, ce nu se va opri până nu vom realiza obiectivul propus”, a explicat Riyad Albaghli, unul dintre fiii bărbatului dispărut, citat de RomâniaTV.

Familia lui Mohammed Albaghli încă speră că, deşi au trecut doi ani de la dispariţia tatălui lor, vor primi veşti bune. Bărbatul avea, la momentul dispariţiei sale, 79 de ani.

„Tocmai acest ultim aspect ne sporeşte îngrijorarea căci, chiar dacă la momentul dispariţiei sale, tatăl nostru putea să se deplaseze şi să-şi gestioneze viaţa de zi cu zi de unul singur, el este totuşi un om în vârstă care are nevoie de asistenţă şi de îngrijiri”, a mai spus Riyad Albaghli.

Chiar dacă membrii familiei au spus că sunt impresionaţi de eforturile depuse de către poliţia şi autorităţile române cu privire la găsirea indiciilor în cazul tatălui lor, nici până în acest moment nu au fost identificate piste care să le arate unde s-ar afla acesta. Rudele milionarului din Kuweit au mai precizat că nu au primit nicio cerere de răscumpărare.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului RECOMPENSĂ URIAȘĂ pentru un MILIONAR DISPĂRUT în România.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/milionarul-mohammed-al-baghli-disparut-in-urma-cu-15-zile-in-judetul-prahova-va-fi-cautat-si-de-criminalistii-kuweitieni-155495.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/milionarul-mohammed-al-baghli-disparut-in-urma-cu-15-zile-in-judetul-prahova-va-fi-cautat-si-de-criminalistii-kuweitieni-155495-300x175.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
O recompensă uriașă oferă familia unui milionar străin, dispărut în România, în urmă cu doi ani. Familia cetățeanului kuweitian Mohammed Albaghli, a anunţat, marți, într-o conferinţă de presă, că oferă 500.000 de euro pentru informații care pot conduce la găsirea străinului care este de negăsit, din anul 2015, atunci...

Preluat de la EVZ