Fostul ministru, Dan Şova, a reacţionat dur după ce a ieşit la iveală povestea din 2008, în care a împuşcat cu o armă de paint-ball doi pensionari.

Şova a spus că ceea ce s-a scris în mediul online cu privire la faptul că el ar fi împuşcat doi pensionari nu ar fi adevărat. Acesta susţine că pensionarii intraseră în poligonul unde el juca paint-ball alături de mai mulţi prieteni.


SCANDAL IMENS CU DAN ŞOVA! A ÎMPUŞCAT DOI PENSIONARI la Predeal – VIDEO


„Despre evenimentul din 2008, lucrurile sunt simple! Am fost cu încă 20 de oameni la o partidă de paint-ball pe munte, lângă Predeal, în poligon special! Am fost duşi de o firmă care organiza asemenea evenimente! La un moment dat, prin poligon au trecut două persoane şi una dintre ele a fost atinsă de o bilă, în interiorul poligonului! Nu de către mine! Persoanele respective au sesizat Poliţia, s-a facut o anchetă amplă şi s-a constatat că nu se întamplase nimic, şi dacă persoana respectivă fusese atinsă de o bilă de paint-ball (repet, nu de către mine) a fost un simplu accident!”, a spus Dan Şova pentru Ştiri pe surse.

Acesta a făcut câteva precizări şi despre Alin Brâncuş, persoana care a postat iniţial filmuleţul cu el pe Facebook.

„Cel care a scris este acelaşi care a dat şi o serie de declaraţii la DNA în dosarul Rovinari-Turceni şi care se află în conflict cu Poliţia! Au apărut pe Internet scene cu domnia sa şi cu Poliţia acum câteva luni în urmă doar. Scene violente!”, mai spune fostul ministru.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Fostul ministru, Dan Şova, a reacţionat dur după ce a ieşit la iveală povestea din 2008, în care a împuşcat cu o armă de paint-ball doi pensionari. Şova a spus că ceea ce s-a scris în mediul online cu privire la faptul că el ar fi împuşcat doi pensionari nu...

Preluat de la EVZ