Prim-ministrul Mihai Tudose l-a chemat de urgență, marți, la Palatul Victoria pe secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, conform unor surse guvernamentale citate de News.ro.

Șeful Executivului vrea să afle detalii de la Arafat despre derularea proiectelor europene pentru dotarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) şi despre banii care se pot aloca la rectificarea bugetară pentru unităţile de primiri urgenţe şi pentru ambulanţe.

Rectificarea bugetara pentru Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) şi serviciile de ambulanţă, derularea proiectelor europene pentru dotarea IGSU şi concepţia de intervenţie în caz de cutremur sunt temele pe care le dezbat, astăzi, Raed Arafat şi premierul Mihai Tudose, au afirmat sursele citate.

La sfârșitul lui iulie, premierul Mihai Tudose a afirmat că a găsit banii necesari, respectiv 600 de milioane de euro, pentru dotarea sistemului de intervenţii în situaţii de urgenţă. Șeful Executivului a adăugat că Raed Arafat urmează să semneze documentele necesare în acest sens. 

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Prim-ministrul Mihai Tudose l-a chemat de urgență, marți, la Palatul Victoria pe secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, conform unor surse guvernamentale citate de News.ro. Șeful Executivului vrea să afle detalii de la Arafat despre derularea proiectelor europene pentru dotarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) şi...

Preluat de la EVZ