Patru din cele mai importante stații de metrou, care contribuie din plin la fluidizarea traficului de la suprafață, vor fi închise parțial pentru o perioadă de o săptămâmă.

Astfel, Metrorex a decis să închidă staţiile de metrou Eroilor, Politehnica, Preciziei şi Gorjului în perioada 23-29 august pentru modernizarea sistemului de acces.

La staţia Eroilor, accesul dinspre Splaiul Independenţei, Bulevardul Eroii Sanitari şi Piaţa Operei va fi închis în perioada 23-29 august, iar Politehnică, accesul spre parcul Grozăveşti şi dinspre Bulevardul Iuliu Maniu va fi restricţionat în perioada menţionată, scrie Mediafax.

La staţia Preciziei, accesul dinspre bulevardul Preciziei va fi închis în aceeași perioadă, iar la Gorjului, accesul dinspre Bulevardul Iuliu Maniu şi Strada Cetatea de Baltă şi dinspre Bulevardul Iuliu Maniu şi Strada Moineşti va fi închis.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PATRU stații de METROU vor fi ÎNCHISE pentru o săptămînă.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Patru din cele mai importante stații de metrou, care contribuie din plin la fluidizarea traficului de la suprafață, vor fi închise parțial pentru o perioadă de o săptămâmă. Astfel, Metrorex a decis să închidă staţiile de metrou Eroilor, Politehnica, Preciziei şi Gorjului în perioada 23-29 august pentru modernizarea sistemului de...

Preluat de la EVZ