Românul stabilit în străinătate, îşi intitulează postarea de pe contul personal de socializare astfel:„ Sunt superior pentru că muncesc în străinătate”  Da, asta este adevărul (scrie internautul), mentalitatea mea s-a schimbat. Acu’ gândesc modern, aerisit, gândesc în altă limbă.

În România toti mor de foame, nu au pe unde dormi, muncesc ca nişte sclavi. Nu au timp să îşi trăiască viata, într-un cuvânt.
În străinătate se munceşte câte 12 ore pe zi, 7 zile din 7, dar o ora ai pauză.

Şi condiţiile sunt altele. Aici munca e distracţie. Mâncarea e bună şi noi, românii, ştim să vânăm reducerile. Mâncăm ieftin şi bun.

Stăm cu prietenii şi rudele în casa, suflet lângă suflet. 11 suflete lipite unul de celalalt, într-o cameră de 10 metri pătraţi.

Măcar dormim într-un pătut cald… supraetajat. Şi ne trăim viaţa, ieşim peste tot.

Ne trezim zi de zi la 5 dimineaţa şi ajungem acasă la 8 seara. Apoi, avem tot timpul din lume pentru a ieşi… pentru a ne distra. La 9 seara ne punem să dormim, numai sâmbăta ne punem la 11, că facem şi duş.

Avem maşini, mergem la bronzat, la tuns, la coafor… asta înainte de a veni în ţară, că de’… avem de arătat lumii că ne-am emancipat. O să mai povestim când vin în ţară… vă kiss pe toţi şi ciao a tutti românaşii care se bucură de sistemul de afară. Peace man!”, a scris Dinu Sovea pe contul personal de Facebook.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Românul stabilit în străinătate, îşi intitulează postarea de pe contul personal de socializare astfel:„ Sunt superior pentru că muncesc în străinătate”  Da, asta este adevărul (scrie internautul), mentalitatea mea s-a schimbat. Acu' gândesc modern, aerisit, gândesc în altă limbă.În România toti mor de foame, nu au pe unde dormi,...

Preluat de la EVZ