După ce a fost închis aproximativ un an în dosarul “Caltaboșul”, fostul ministru Decebal Traian Remeș se ocupă acum, paradoxul vieţii, de creșterea porcilor. Reamintim că Remeş, condamnat în 2013 la trei ani de închisoare pentru trafic de influenţă, a fost eliberat condiţionat din penitenciar în 2014 după ce a ispăşit un an din pedeapsă.

Conform informaţiilor apărute pe site-ul supervizor.ro, Remeș a fost numit administrator al societății Predilect SRL, firmă care din 2016 îi aparține lui Răzvan Remeș, fiul acestuia, care a preluat-o de la mama sa, Steliana Remeș.


DOSARUL CALTABOŞUL: Fostul ministru Decebal Traian Remeş va fi eliberat condiţionat!


Conform datelor depuse la Fisc, firma a avut anul trecut o cifră de afaceri de 3,35 milioane de lei, profitul înregistrat ajungând la peste 388.000 de lei (peste 86.000 de euro). Fostul ministru a fost închis în perioada 2013-2014 pentru că a luat șpagă bani, țuică și caltaboș.


Dosarul ”Caltaboșul”. Decebal Traian Remeș a CÂŞTIGAT procesul împotriva DNA, TVR și Rodica Culcer. Ce sumă va primi despăgubire


“În ceea ce îl priveşte pe Decebal Traian REMEŞ, acesta a fost numit administrator la PREDILECT SRL (CUI: 9080240) pe data de 12 aprilie 2017 , firmă preluată de Răzvan REMEŞ(38 de ani) în mai 2016, de la Steliana REMEŞ (65 de ani, soţia fostului ministru). Tot atunci.sediul social a fost mutat la Băseşti (de la Baia Mare), iar obiectul principal de activitate a devenit “creşterea porcinelor”, anterior firma fiind comisionar vamal, cu birouri în portul Constanţa şi Zona Liberă Curtici”, potrivit sursei citate. 

CINE ESTE DECEBAL TRAIAN REMEŞ 

Decebal Traian REMEŞ are 68 de ani (este născut în localitatea Băseşti!) şi a fost ministru al Finanţelor în 23 septembrie 1998- 28 decembrie 2000, funcţie în care s-a remarcat prin introducerea unei “taxe pe scaun” pentru, restaurante/cafenele. A mai fost ministru al Agriculturii în perioada 5 aprilie -11 octombrie 2007 şi a ieşit în evidenţă prin “rolul” jucat într-un filmuleţ care i-a adus o condamnare în Dosarul Caltaboşul.


Decebal Traian Remeș MĂTURĂ pe jos cu Monica Macovei: “O ş***ă. O j****ă ordinară”


George REMEŞ, fiul acestuia este actor şi a jucat alături de Steven Seagal în “Born to Raise Hell” sau alături de Dragoş Bucur în “Poliţist, adjectiv”, susţin jurnaliştii de la supervizor.ro. 


Dosarul CALTABOŞUL: Decebal Traian Remeş şi Ioan Avram Mureşan, condamnați la trei ani de închisoare cu executare


Reamintim că, în 2013, foştii miniştri ai Agriculturii Decebal Traian Remeş şi Ioan Avram Mureşan au fost condamnați de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la câte trei ani de închisoare, în “Dosarul Caltaboşul”.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
După ce a fost închis aproximativ un an în dosarul “Caltaboșul”, fostul ministru Decebal Traian Remeș se ocupă acum, paradoxul vieţii, de creșterea porcilor. Reamintim că Remeş, condamnat în 2013 la trei ani de închisoare pentru trafic de influenţă, a fost eliberat condiţionat din penitenciar în 2014 după ce...

Preluat de la EVZ